Sezona 2016/2017

Motus + Product Of The Past

 

Svi znamo za Motus Vita Est, veterane zagrebačke punk scene koje ove godine broje 29 godina aktivnog rada na sceni. Svoj prvi demo izbacili su početkom 1988. godine, a od ostalih izdanja tu su Everything Is Disco But Hardcore, Cogito Aude (1990.), Nasred Puta (1995.), Razlike (1998.), Psi (2004.) i Mašina (2015.). Zadnji put smo ih gledali u Puli na 22. Monteparadiso Festivalu kada su svojim nastupom svima dali do znanja da su, unatoč godinama, jači i bolji nego ikada.

 

 

ERMES

 

ERMES dolaze iz Italije, sviraju hardcore/post punk i aktivni su od drugog mjeseca 2015. godine. Radi se o ekipi iz talijanskih bendova Stake - off the witch, Topsy the Great, Architecture of the universe i Idlegod. Krajem prošle godine izdali su prvi Ep kojeg možete poslušati na bandcampu pa sami prosudite isplati li se doći :)

 

United And Strong

United And Strong dolaze iz Berlina i aktivni su od 2001. godine. U 15 godina odradili su na tisuće kilometara i bezbroj gigova u 21 zemlji na tri kontinenata. Oni su, kako sami tvrde, dokaz da DIY, naporan rad, antifašistički stav, integritet i relevantni tekstovi još uvijek nešto vrijede na današnjoj hardcore sceni.