Border Bastard, Hobos

Kada
Gdje
Monteparadiso Club

 

U subotu, 13.02.2016. u Monteparadiso klubu iz susjedne nam Italije stižu Border Bastard i Hobos. Soundom slični, ali stilski različiti, sigurno nikoga neće ostaviti indiferentnim, a posebno one koji iščekuju energičan koncert začinjen bijesnim rifovima i eksplozivnim hammeringom A da njihov sound hardcorea i punka s primjetnim utjecajima rock'n'rolla, ali i death metala čine super kombinaciju pokazali su i na split 7'' izdanom u prvoj polovici prošle godine.

Border Bastard je trojac iz mjesta pograničnog područja blizu Trsta, a aktivni su od 2009. godine. Sviraju sirovi rock'n'roll u kojemu se mogu pronaći što sporiji i teži rifovi, ali i agresivna brzina i nemilosrdnoost old school punka. Njihov live nabijen je energijom, intenzivnom gitarskom distorzijom i bubnjarskim ludilom.

Iz okolice Venecije stižu nam Hobos, četiri punkera koji sviraju metal. Činjenica da se još uvijek ne mogu odlučiti preferiraju li više metal, hardocre ili rock'n'roll itakako je primjetna u njihovom zvuku. Urlaju na talijanskom jeziku protiv kretena, policije, svećenstva... ma općenito ljudske rase koja nastanjuje planet, pa možda i protiv tebe :)

Koncert uobičajeno starta u 22h, a u međuvremenu nas možeš pratiti na službenim Facebook stranicama. Vidimo se u Monteparadisu!