No No Instigator + Disco Occulto + Seven Mouldy Figs

Kada
Gdje
Monteparadiso Club

 

U treći mjesec ulazimo u nešto malo drukčijem tonu nego što smo navikli u zadnje vrijeme... U petak, 03.03.2017. u Monteparadiso klubu u goste nam dolaze dva zagrebačka benda - post pankeri No No Instigator i stoneri Disco Occulto. Oba benda su relativno nova na sceni, a u Puli ćemo ih gledati i slušati po prvi put ikad. Koncert će početi u 22h.

No No Instigator je novi zagrebački bend na sceni. Osim basa, bubnja i gitare koriste i ritam mašinu. Svi oni koji vole mračan, lo-fi zvuk i post punk zvuk doći će na svoje. Možeš ih poslušati ovdje.

Disco Occulto dolaze iz Zagreba i aktivni su od 2015. godine. Za svoj zvuk sami nazivaju wurst stoner, a njihov EP kojeg su izdali u četvrtom mjesecu prošle godine možeš poslušati na njihovom bandcampu.

Seven Mouldy Figs je zagrebački alternativni rock bend aktivan od 2013. godine. Do sada su snimile dva EP-a, odradile koncerte po Hrvatskoj, Sloveniji, Austriji, Švedskoj, Srbiji i BIH, a prvi album Labyrinth izbacile su u 9. mjesecu 2016. godine. Možeš ih poslušati na linku.